.

.

Hand aloë houten carving hoge dichtheid rood lederen ambachten houten olifant kamer slaapkamer decor decoratie vormen hand ornamenten ZZ

Hand aloë houten carving hoge dichtheid rood lederen ambachten houten olifant kamer slaapkamer decor decoratie vormen hand ornamenten ZZ

€ 15.00 € 19.10

Bedrag
In voorraad

verzendkosten : sturen We merchandise door China Post Air of Hongkong Post ongeveer 15-25 dagen aankomen, wij u de tracking nummer om de mail status. natuurlijk als u aankoop meer, zal de prijs lager. als u meer vragen of requir ement op de verzending, pls gerust contact onze klantenservice team.
We zijn niet verantwoordelijk voor duty of belasting in uw lokale land.
opmerken :
We zeer waarde al onze klanten op aliexpress en we zullen ALTIJD ervoor u blij met uw transactie. ik trots op het feit dat we onze klanten een zeer zeer goed product en beste service die ver is en boven meest andere dealers op internet. wij ervoor uw ervaring met ons een zeer aangename een!
na service :
als je niet kan ontvangen het pakket in 30 dagen, gelieve met me. En als u het item, voordat je laat me feedback, u misnoegd dingen, gelieve met me, ik zal oplossen om je tevreden in tijd. En Als u niet tevreden met mijn service of mijn item, gelieve met me in tijd, Ik zal oplossen om je blij. ik laat u blij, Dit is mijn belofte.
door inkoop dit item, u de koper stemt om ALLE voorwaarden. als je een bezorgdheid gelieve ons en wij proberen en lossen het voor u snel.
over Feedback :
We welkom de kans om uitwisseling Feedback met u als een van onze vele kopers. als u niet tevreden met uw aankoop welke reden, gelieve ons vóór neutraal of negatieve feedback. We willen dat u tevreden met uw aankoop en zal ijverig werk met u.

Meer gegevens

Stijl:
Modern
Thema:
Dier
Materiaal:
Biologisch materiaal
Father's Day gifts:
gifts
Christmas gifts:
Christmas
Thanksgiving gifts:
Thanksgiving
free shipping:
shipping
cheap transportation :
transportation
home decor:
decor

Gerelateerde producten