.

.

Motorketting 420 L112 Voor KTM 65 SX 08

Motorketting 420 L112 Voor KTM 65 SX 08

€ 6.00 € 8.14

Bedrag
In voorraad

als u ontevreden met onze item of service, gelieve ons vóór een feedback. We zijn toegewijd om alle problemen in een vriendelijke en bevredigende wijze. We altijd antwoorden berichten binnen 24 uur (off-duty in weekend). als u geen antwoord krijgt van ons, dan controleer dan uw junk of spam mailbox.
als u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt bespreken een aangepaste volgorde, neem gerust contact ons. We verheugen om forming succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten rond de wereld in de nabije toekomst, En als u in grote hoeveelheid, neem contact met ons.groothandel is welkom. grote Hoeveelheid, betere Prijs.   als u ontevreden met onze item of service, gelieve ons vóór een feedback. We zijn toegewijd om alle problemen in een vriendelijke en bevredigende wijze. We altijd antwoorden berichten binnen 24 uur (off-duty in weekend). als u geen antwoord krijgt van ons, dan controleer dan uw junk of spam mailbox.
als u geïnteresseerd in een van onze producten of wilt bespreken een aangepaste volgorde, neem gerust contact ons. We verheugen om forming succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten rond de wereld in de nabije toekomst, En als u in grote hoeveelheid, neem contact met ons.groothandel is welkom. grote Hoeveelheid, betere Prijs.

Meer gegevens

Artikelhoogte:
6cm
Artikelgewicht:
1kg
Speciale eigenschappen:
BIKE Drive Chain
Modelnaam:
420
Artikelbreedte:
17cm
Artikellengte:
20cm
Merknaam:
ILMBERGER CARBONPARTS
Artikeldiameter:
3cm
Aritkeltype:
Kettingsets
Materiaaltype:
Special Steel Alloys

Gerelateerde producten