.

.

F14934 Universele HDMI naar Mini HDMI AV naar Signaal Converter Module Card voor FPV Nex 5N 5 T 5R 5C 7N Camera Quadcopter

F14934 Universele HDMI naar Mini HDMI AV naar Signaal Converter Module Card voor FPV Nex 5N 5 T 5R 5C 7N Camera Quadcopter

€ 28.00

Bedrag
In voorraad

FPV HDMI Mini HDMI AV naar Signaal Conversie Converter Board Card voor Nex 5 N 5 T 5 R 5 C 7 N Camera Quadcopter beschrijving :
Item Naam : Sony HDMI Mini HDMI Hoofd
compatibel Met : Nex 5 N 5 T 5 R 5 C 7 N camera opmerking : meest telemetrie heeft 12 V output, als behulp zender met 12 V uitgang, gelieve afgesneden de rode lijn beschrijving :
-deze universele HDMI naar AV kaart, compatibel met Nex 5 N 5 T 5 R 5 C 7 N camera pakket inbegrepen :
-hdmi converter AV 1 st
-HDMI naar Mini HDMI adaption kabel 1 st
-AV signaal telemetrie aansluitkabel 1 st tav :
klant moet set HDMI resolutie om AUTO op camera, dit apparaat kan niet ondersteuning die camera 's dat don niet de functie van AUTO HDMI Resolutie, zodra Auto HDMI Resolutie is set up, u moet schakel de camera en herstart het, de set up zal effect eindelijk.
PAL en NTSC zal doen niets met de converter, alleen resolutie verhouding zal invloed zijn output.
gebruiker kan doen DIY met oude oortelefoon kabels. voor klanten die don niet nodig de audio track (kanaal), het zou ok voor alleen uitbrengen GND en VIDEO.
VIDEO output resolutie : 720*576 PAL
de kabel lengte voor hdmi-poort om MINI is 150mm, de breedte is 9.5mm, het is bedekt met signaal weerstand verf-jas. aandacht voordat hdmi converter AV (moet de volgende stappen! het past SONY converter en Converter voor Algemeen gebruik)
1) belangrijker, don niet sluit de converter of een kabel om de camera voordat de proces. Set up HDMI resolutie om AUTO, opgeslagen, dan stoppen de set up menu, en schakel de camera.
2) Sluit de HDMI converter of de gerelateerde kabel, zet de camera, het zal normaal werken.
3) Als geen afbeelding is verschenen, controleer en zien als de resolutie set up is op " AUTO " staat, dat is te zeggen, we moeten controleren of de stap een is voltooid en opgeslagen of niet, en start werken. als het nog niet werken, herhaal de stap 1).
4) Voor die zeer speciale en paar versies van camera 's, volgens onze ervaring, die SONY camera verkocht in Frankrijk, moet set up PAL, de reden kan gerelateerde met zijn firmware. de verschillende mogelijkheden voor probleem van geen afbeelding :
1) veel klanten normaal willen sluit de converter met de camera eerste en dan set up AUTO resolutie, het is een fout, omdat de set up zal niet slagen in deze manier op meest 's. u moet disconnect de HDMI converter en gerelateerde kabels en dan doen de set up, opgeslagen, en zet de camera.
2) Er is signaal, maar de screen is rolling en draaien, de reden is dat de output van onze converter kaart is PAL signaal, de monitor de klant zijn behulp behoeften kunnen ondersteuning PAL signaal ook.

Meer gegevens

Gebruik:
Voertuigen & Radiografisch speelgoed
Materiaal:
Composite Material
RC-onderdleen & accs:
Transmitters
Modelnummer:
F14934
Use:
Vehicles & Remote Control Toys
Remote Control Peripherals/Devices:
FPV Singal Converter
Upgrade Parts/Accessories:
HDMI to Mini HDMI

Gerelateerde producten