.

.

Top Strut Montage Top rubber voor CHEVROLET CRUZE VOLT EV 150 HOLDEN OPEL AMPERA ASTRA CASCADA MOKKA VAUXHALL 13505131

Top Strut Montage Top rubber voor CHEVROLET CRUZE VOLT EV 150 HOLDEN OPEL AMPERA ASTRA CASCADA MOKKA VAUXHALL 13505131

€ 24.93

Bedrag
In voorraad

levering -Handling tijd : 2 dagen. -staat u 11 tot 22 werkdagen levertijd door de lange afstand. -dan voor dat de verzendadres u bieden bij afrekenen. We niet verantwoordelijk voor onbestelbare adressen.     terugkeer en Uitwisseling Beleid alle verkoop final. terugkeer en Uitwisseling kan alleen worden afgegeven op defecte item of verkeerde item verzonden. alleen uitwisseling is toegestaan voor verkeerde item gekocht, en klanten zijn verantwoordelijk voor de terugzending en latere vervanging verzendkosten. vervanging item worden verwerkt en verzonden bij terugkeer en inspectie van de originele item.
beschadigde Item
beschadigd merchandise bevat items die beschadigd zijn tijdens verzending. als een zending komt bij deur met duidelijk verzending schade, dan weigeren te accepteren de levering. als je accepteren levering en dan vinden transportschade, sla alle verpakkingsmateriaal en papierwerk en contact ons onmiddellijk. digitale 's zullen vereist voor alle gevallen.     defecte of Verkeerde Item Verzonden
-als het item u is inoperabele maar heeft geen zichtbare schade, het is beschouwd defect. als u een defect of verkeerde item, sla alle verpakkingsmateriaal en papierwerk, en contact ons onmiddellijk met het artikelnummer, ebay ID, en defect beschrijving binnen 7 dagen na de datum van pakket aangekomen, en wij proces uw verzoek onmiddellijk. vervanging item worden verwerkt en verzonden bij terugkeer en inspectie van de originele item. geen Claims worden geaccepteerd na 7 dagen. digitale 's zijn vereist voor alle gevallen van defect.
-geretourneerde artikelen moeten in hun originele verpakking en ongebruikte staat, of ze zullen worden afgewezen en teruggestuurd naar u. gerust contact ons met vragen.     over onze auto-onderdelen bedrijf over onze auto-onderdelen bedrijf
In 2002, we begonnen onze business als Guangzhou, Ltd in China, sindsdien hebben we serveren de auto markt met uiteenlopende automotive producten en accessoires. We zijn momenteel de verschillende grote distributeurs en dealers leveren producten naar de Verenigde Staten, duitsland, Mexico, australië, Hong Kong, en China. onze fabriek lokaliseert in China, hoofd kantoor is In Duitsland .     Patent en Auteursrecht geachte patent of logo houders, gelieve ons voor twijfel van de kopie rechts of patent, zullen wij u fastly en opstijgen de lijst onmiddellijk en met u bespreken. dan niet kopen de items die je de twijfel boven.     wilt u grote hoeveelheden van onze producten, neem gerust contact ons, dan kunnen we geven u een korting volgens de paticular case.     dank u voor uw business!  

Meer gegevens

hittebestendigheid:
standard
hoekprofiel:
standard
Merknaam:
gols
riem hoogte:
standard
breedte aan de tanden wortel:
standard
op maat gemaakte:
standard
partnummer fabrikant:
13505131
steek lijn locatie:
standard
uitwisseling onderdeelnummer:
13501413 344497
bandbreedte:
standard
lineaire snelheid:
standard
hij wortel radius:
standard
vistuigcategorieën hoogte:
standard
toonhoogte:
standard
Speciale eigenschappen:
standard

Gerelateerde producten